Cakepops är roliga och goda men kräver normalt en hel del arbete. Det går dock att göra enkla varianter som också är festliga. Tidigare har jag provat att använda mig av marshmallows som bas och det fungerar bra. Ändå bättre blev det med marsipan som jag provade igår. Jag färgade den rosa och rullade små bollar som jag sedan doppade i god, mörk choklad och dekorerade med lite strössel. För att lyckas får man använda samma teknik som när man gör ”vanliga” cakepops, dvs se till att bollarna är kalla och fasta innan de doppas i chokladen. Det är också bra att doppa pinnarna i choklad innan man sticker in dem i marsipanbollarna för annars lossnar de lätt.

140210CakePops140210CakePopDelad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation