Istället för att pynta med små blommor valde jag idag att göra hela muffinsarna till stora blommor. Jag började med att baka chokladmuffins och göra en vanlig philadelphiaostbaserad frosting som jag färgade i olika färger med lite hushållsfärg och bredde på muffinsarna. Sedan använde jag små färgade minimarshmallows (finns på ica) som jag klippte itu på diagonalen och doppade i färgat strösocker innan jag fäste dem i frostingen så att det blev som små blomblad.

Det var ganska pilligt men inte svårt och visst blev det effektfullt?

140302Cc2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation