Påsken närmar sig så dagens macaroner fick gul färg, näbbar och ögon för att bli små påskkycklingar. För själva kakorna testade jag ett nytt recept med sockerlag som finns hos Hello Sugar. Receptet skiljer sig en hel del från mitt vanliga recept där man bara vispar äggvitorna med ett par matskedar strösocker och blandar med mandelmjöl och florsocker. Kakorna blir slätare och plattare när man använder sockerlag men får en lite svagare mandelsmak, troligen eftersom andelen mandelmjöl är lite mindre.

Gott blir det dock oavsett metod, särskilt med en len fyllning av mörk chokladganach som bryter av lite mot de ganska söta kakorna.

140329EasterMacarones1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation