Bullar är alltid gott och passar perfekt på picknicken! Egentligen är min favorit den klassiska kanelbullen men ibland är det roligt att testa något nytt så idag provade jag att använda nutella som fyllning vilket slog mycket väl ut. Till halva degen hade jag istället mandelmassfyllning (riven mandelmassa blandad med ägg och lite grön hushållsfärg) för att få lite olika smaker och för ytterligare variation passade jag på att testa några olika flät- och bullformer.

140718bullar

Den vänsta flätan är gjord genom att forma en fylld rulle och klippa flikar som läggs åt olika håll. I den mellersta flätan har fyllningen istället bretts på i mitten varefter sidorna snittats upp och vikts in.

140718nutella

140718Nutellaf

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation