Dagens cupcakes är en riktig godisvariant med smak av Ahlgrens bilar. Frostingen är lätt att göra och består av bilar som försiktigt har smällts i grädde. Detta tar en stund men det går fortare om man klipper itu bilarna i mindre bitar. Det är viktigt att grädden inte kokar för då går den inte längre att vispa upp. Grädden måste även ha kallnat helt innan den vispas så det bästa är att smälta bilarna på kvällen och vispa upp fluffen dagen därpå.  För att få fin färg smälte jag bilarna färgvis och förstärkte även den gröna och rosa färgen lätt med en aning pastafärg. Recept följer nedan.

140824a

Frosting till 10 cupcakes med stora spritsade toppar:
5 dl grädde
ca 100 g bilar (33 g av varje färg)

140824cuocake2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation